Oracle Forum - The Knowledge Center for Oracle Professionals - Looking Beyond the Possibilities
How to default subinventory in Sales Order line - Printable Version

+- Oracle Forum - The Knowledge Center for Oracle Professionals - Looking Beyond the Possibilities (http://www.oraerp.com)
+-- Forum: Oracle Applications (http://www.oraerp.com/Forum-Oracle-Applications)
+--- Forum: Oracle E-Business Suite (EBS) (http://www.oraerp.com/Forum-Oracle-E-Business-Suite-EBS)
+---- Forum: Purchasing, Inventory & Order Management (http://www.oraerp.com/Forum-Purchasing-Inventory-Order-Management)
+---- Thread: How to default subinventory in Sales Order line (/Thread-How-to-default-subinventory-in-Sales-Order-line)



How to default subinventory in Sales Order line - Anumeha Manish - 07-17-2014

Dear All, During creation of sales order line, the sub-inventory column of oe_order_lines_all is null and I could not find in the form where I can manually input it. How can I default the sub-inventory?
Thanks


RE: How to default subinventory in Sales Order line - somu.nandakishore@gmail.com - 07-18-2014

Dear Manish,
You can set it an Item Level.

regards,

NandU..


RE: How to default subinventory in Sales Order line - Anumeha Manish - 07-20-2014

Thanks Nandu
(07-18-2014, 05:57 PM)somu.nandakishore@gmail.com Wrote: Dear Manish,
You can set it an Item Level.

regards,

NandU..



RE: How to default subinventory in Sales Order line - gonzaloprax - 10-27-2016

(07-18-2014, 05:57 PM)somu.nandakishore@gmail.com Wrote: Dear Manish,
You can set it an Item Level.

regards,

NandU..

How do you setup that?

I need this
when there is a transaction type A -> Subinventory X
when there is a transaction type B -> Subinventory Y

Could you please help me?